Skip to main content

Site Navigation

Your Account

Choose Language

No Ethernet connection after leak to the electronics tube

I had a saltwater leak to the electronics tube. I was able to rinse it pretty soon with fresh water, and got it dry.

Now after connecting to the PC there is no ethernet connection (4 white LEDs blinking), wit the following status of the diagnostic LEDs on the main board:

- HPWR green light

- HP orange light

- ETH orange light

- PWR green light

- BRX blinking orange

All three chips next to DB-25 connector green light on.

Before the damage, when I started the OpenROV there were some white LED signals from the camera LED mount, and then some more right before it finished booting. Now these signals are missing and I get flashing white lights after some time.

Any idea what I can fix, or if not, what part I need to replace?

Answer this question I have this problem too

Is this a good question?

Score 0
Add a comment

3 Answers

Hello,

If you are still having problems, the forums or our support channel would be able to get you faster answers.

-Brian Grau

Was this answer helpful?

Score 0

Comments:

Thanks, it has been resolved. The BBB suffered a critical damage, though there were no obvious signs. The damage on the CB was clearly visible.

by

Add a comment

Hello , I buy it , but I'm in Chile , I need to be clear how long it will take to get to my country and what are the costs of shipment of the complete kit , plus Show me the components which are sold , very grateful

Was this answer helpful?

Score 0

Comments:

You can purchase OpenROV kits through our store (http://store.openrov.com/). The shipping time is between 7-10 business days.

by

Add a comment

your best bet? try buying another tenda homeplug from the openROV store and then replacing the tenda homeplug on the electronics tube.

Was this answer helpful?

Score 0
Add a comment

Add your answer

Nenad will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 77